Eten bezorgen Alphen aan den Rijn

Heeft u binnenkort een verjaardag en wilt u heerlijk Chinees eten laten bezorgen in Alphen aan den Rijn? Dat is geen enkel probleem. Wij bereiden rijsttafels voor meerdere personen. Geef het wel tijdig aan hoeveel mensen u verwacht. Wij kunnen dan rekening houden met de planning.

Ook als u geen zin heeft om te koken tijdens de feestdagen kunt u contact met ons opnemen. Eastern Express bereidt menu’s tot wel 10 personen rondom de feestdagen. Ook hiervoor geldt dat u dit op tijd dient aan te geven. Verwacht u zelfs meer mensen? Bestel dan een paar heerlijke extra’s om alle gasten van een maaltijd te kunnen voorzien.

Zelfs voor de kieskeurige eters

Denkt u dat u met Chinees bestellen enkel kunt bestellen vanaf een vastgesteld menu? Niets is minder waar. Chinees bestellen in Alphen aan den Rijn houdt rekening met al uw dieetwensen. Zelfs als u allergieën of intoleranties hebt dan bent u bij ons aan het goede adres.

Op de menukaart staat altijd duidelijk aangegeven om welk vlees het gaat. Kies voor kip of vegetarisch als u geen varkensvlees eet. Voor de vegetariërs is er tevens ruime keuze. In ons maandmenu kunt u zelfs nog een keuzegerecht erbij nemen. Kies voor een gerecht die aansluit op uw wensen. Neem contact met ons op via de mail of de telefoon als u verdere vragen hebt.

Eten bezorgen Alphen aan den Rijn

Volop keuzes en combinaties

Met onze menukaart heeft u keuze uit wel meer dan 150 gerechten. Er is dus voor ieder wat wils. Naast de basis kunt u kiezen voor vis, kip, varkensvlees, vegetarisch, gerechten met ei en rundvlees. Als u visite heeft met meerdere eters dan hoeft u niemand teleur te stellen.

Als u van alles een klein beetje wil proberen dan is het advies om een menu te bestellen. In het maandmenu, Lucky Menu of Woubrugge Menu zitten verschillende kleine bakjes met gerechten. Standaard wordt daar saté en kroepoek bijgeleverd. Eén ding is zeker: u zult niet omkomen van de honger. 

Corona-proof eten bezorgen aan huis in Alphen aan den Rijn

Eten bezorgen in Alphen aan den Rijn is altijd mogelijk bij ons. Ook in tijden van Corona is het geen probleem om Chinees eten te bezorgen in Alphen aan den Rijn. De bezorger van Eastern Express hanteert contactloos bezorgen. Het eten wordt voor uw deur gezet en de bezorger neemt vervolgens afstand. Hij wacht tot u de deur open doet en uw bestelling hebt opgepakt.

Omwille van de maatregelen vragen wij aan u om af te rekenen via iDeal. Contant betalen is momenteel geen optie. Wij vragen om uw begrip voor deze maatregelen en excuses voor het ongemak.

Menu